Alpha Youth Oldemarkt

Alpha Youth is de plek waar je terecht kunt met vragen over het leven en geloof. Samen met andere jongeren ga je op avontuur door verschillende thema’s te behandelen en te ontdekken wat jij gelooft. Deelnemen is gratis.

  • 8 september - 18:00
  • Marktplein 9, Oldemarkt
  • Nederlands
Hoe kom ik daar?

Over Alpha

Alpha Youth is de plek waar je terecht kunt met vragen over het leven en geloof. Alpha Youth bestaat uit 10 bijeenkomsten en een weekend. Samen met andere jongeren ga je op avontuur door verschillende thema’s te behandelen en te ontdekken wat jij gelooft. Er is ruimte voor al jouw vragen, twijfels en ervaringen, niks is gek. Naast bijzondere gesprekken is er veel ruimte voor fun en natuurlijk food! Bij Alpha Youth worden vriendschappen voor het leven gesloten. Je kunt vrijblijvend een keertje langskomen, maar geloof ons: als je één keer bent geweest wil je niks meer missen.  

Alpha Youth is voor jongeren van 13 tot 17 jaar, maar sommige Alpha’s houden andere leeftijden aan. Benieuwd of deze Alpha iets voor jou is? Stel een vraag aan de cursusleider via de knop rechts! Ben je niet op zoek naar Alpha Youth maar een Alpha voor volwassenen? Ga dan naar alpha-cursus.nl .

Alpha Youth is helemaal gratis.  

Vragen?

Neem direct contact op met Rink de Groot en krijg antwoord op al je vragen.

Ik heb een vraag
Ik heb een vraag