Wat zeg je? Miley Cyrus- We can't stop

Alpha Youth redactie
2 min leestijd
Wat denk jij van deze tekst?

Wat zeg je? Miley Cyrus- We can't stop

In wat zeg je? Vertalen we elke week een bekend liedje. Want wat zingen die artiesten nou eigenlijk? Deze week het nummer We can’t stop van Miley Cyrus.

We can’t stop – We kunnen niet stoppen

Het is ons feestje dus we doen gewoon wat we willen, we zeggen wat we willen en we zoenen met wie we willen. Rode bekers en zwetende lichamen overal, we gooien onze handen in de lucht want het maakt ons niet uit. We zijn gekomen om veel plezier te hebben, en ik denk dat iemand het hier gaat krijgen. Als je niet klaar bent om naar huis te gaan, zeg dan ‘hell no’, want we gaan de hele nacht door totdat we zonlicht zien.

Dus la da di da di, wij houden ervan om te feesten. Dansen met Miley en doen waar we zin in hebben. Dit is ons huis, dit zijn onze regels. En we kunnen niet stoppen, we willen niet stoppen. Zie je niet dat de nacht van ons is? Zie je niet dat wij het leven zijn? En we kunnen niet stoppen, we willen niet stoppen. Wij bepalen de dingen, de dingen bepalen ons niet. We nemen niets van niemand aan.

Dit is voor m’n vriendinnen met dikke billen, die ze schudden alsof we in een stripclub zijn. Onthoud dat alleen God je kan oordelen, vergeet de haters, iemand houdt van je. Iedereen staat in de rij voor de badkamer, om een lijntje te krijgen in de badkamer. We staan zo aan hier, ja we gaan aan yeah.

Wat vinden jullie van dit lied van Miley Cyrus? En wat denk je als je de Nederlandse vertaling leest?

Wat zing jij mee? Wat vind jij belangrijk?

Ontdek het bij Alpha Youth!