Voor ik doodga: Marit

Voor de meesten van ons is doodgaan iets waar we nog lang niet over nadenken. Toch willen we dat in dit topic samen doen. Maar dan wel op een leuke manier! Wat wil jij nog doen voor je doodgaat? Deze week de ‘bucket list’ van Alpha medewerker Marit.

“Reizen is voor mij altijd een favoriete bezigheid geweest. Ik heb het geluk gehad om al veel van de wereld te zien, maar toch heb ik zeker nog dromen! Ik wil heel graag een keer naar China. Dat lijkt me echt een fantastisch land. Vooral omdat het zo anders is dan Europa.

Ik wil ook heel graag nog trouwen. Ik heb er heel erg veel zin in om tegenover mijn vriend te staan en hem te vertellen hoeveel ik van hem houd, en hoe hard ik mijn best ga doen om er een top huwelijk van te maken. En stiekem hoop ik natuurlijk dat hij ook een traantje wegpinkt ;).

Als laatste wil ik graag een eigen bedrijf beginnen. Maar dan wel een bedrijfje wat iets goeds doet in deze wereld. Eerlijke mode bijvoorbeeld. Wat het precies gaat worden weet ik nog niet, maar ik droom er al wekelijks over!”

Wat vinden jullie van de lijst van Marit? En wat willen jullie nog doen voor je doodgaat?