Is mijn kleding te bloot?

Het is de afgelopen weken lekker warm weer geweest, en een logisch gevolg is dat we dan minder kleding dragen. We zijn dus een stuk bloter. Maar hoe bloot is jouw kleding? En wanneer is iets te bloot?

Ik vind het zelf altijd wat lastig om te beslissen wat ik te bloot vind. Ben ik er als vrouw verantwoordelijk voor dat mannen niet teveel zien? Of moeten mannen gewoon niet zo kijken naar blote benen (of een laag decolleté)? Ik kwam deze illustratie van Vera van Groos tegen, en die sprak me erg aan!

mode

Wat vind jij te bloot? En denk je na over je kleding? En mannen, hoe kijken jullie hier tegenaan?

 

 

Marit SmitAuteur: Marit Smit (webredacteur YA)
Leeftijd: 24 jaar
Hobby’s: Lezen, zingen, surfen op internet, winkelen, naar de dierentuin of de Efteling, volleybal.
Geloof je dat er meer is? Jazeker! Ik geloof in een God van liefde, een God die ontzettend veel om ons geeft.