Wist je dit al?

Jij bent geweldig!

Hé jij daar! Ja, jij. Wist je dat jij echt helemaal geweldig bent. Echt supertof. Ik heb je nog niet ontmoet, maar ik zou dat nu eigenlijk wel heel graag willen. Weet je waarom? Omdat je helemaal fantastisch bent!

Geloof je me niet? Dat snap ik wel, want ik weet ook niet altijd heel zeker of ik wel helemaal wauw ben. Maar toch is het waar. Ik ben helemaal geweldig, en jij ook. Dit heb ik wel via een betrouwbare bron vernomen: de Bijbel. In Zefanja 3:17 staat: “De HEER, je God, zal in je midden zijn, hij is de held die je bevrijdt. Hij zal vol blijdschap zijn, verheugd over jou, in zijn liefde zal hij zwijgen, in zijn vreugde zal hij over je jubelen.”

Fleur

'Je bent mooi, slim en onwijs gaaf!'

Hoe gaaf is dat? God is blij met jou. Ik zou er niet raar van opkijken als blijkt dat hij op dit moment een feestje aan het geven is, puur om te vieren dat jij bestaat. En als God, koning van alles wat bestaat, besluit dat jij heel het waard bent liedjes over te zingen, wat recht heeft een mens om daar tegenin te gaan. Je bent niet dik, lelijk of dom. Je bent mooi, slim en onwijs gaaf. God heeft dat zelf gezegd.

En daarom zeg ik ook: je bent heel tof. Ik hoop je ooit een keer te kunnen ontmoeten, want dan zing ik een liedje en doe ik een dansje. En dat beloof ik.

Kun je dit niet 1,2,3 geloven?

Praat er met anderen over op een Alpha Youth bij jou in de buurt!