Is Jessie J gelovig?

Jessie J heeft een nieuw nummer, ’thunder’ heet het. En volgens eigen zeggen is het voor haar een heel belangrijk lied. Het gaat namelijk over haar geloof in God, iets waar ze nog niet eerder over heeft gesproken…

Ik ben vrij gebroken en zag een open weg, voetstappen leiden me naar uw ziel.
Nu ren ik met een thuis om naar toe te gaan.
Ik had nooit gedacht dat ik zo gelukkig zijn.
En als je het aan mij vraagt? Ja, ik ben van u.

Het zijn een paar regels uit het lied ’thunder’. Volgens Jessie J is God altijd al belangrijk voor haar geweest, maar durft ze er nu pas openlijk voor uit te komen. “Ik ben nu zelfverzekerder en durf nu te praten over waar ik in geloof en wat mijn mening is. Ik dank God elke dag voor mijn zegeningen en talent”, aldus Jessie.

De zangeres, die ook al meer dan een jaar geen alcohol drinkt, vind het wel lastig om regelmatig naar de kerk te gaan vanwege haar hectische reisschema. “Als ik naar de kerk kan, dan ga ik ook. Maar ik geloof dat als je echt gelooft, je kerk gewoon met je meereist.”

Wat vinden jullie van het nieuwe nummer van Jessie J?

 

 

 

Marit SmitAuteur: Marit Smit (webredacteur YA)
Leeftijd: 24 jaar
Hobby’s: Lezen, zingen, surfen op internet, winkelen, naar de dierentuin of de Efteling, volleybal.
Geloof je dat er meer is? Jazeker! Ik geloof in een God van liefde, een God die ontzettend veel om ons geeft.