Hanne de Vries: ‘Het wordt een geweldig spektakel!’

Hanne de vries, bekend van onder andere Opwekking, de EO-Jongeren dag en de Betteld, gaat dit najaar een tour door Nederland doen. Dat betekent dat er misschien dichtbij jouw huis een heel gaaf concert gaat plaatsvinden. En als kers op de taart: Alpha – Youth gaat mee!

Mocht je nog nooit eerder een concert van Hanne de Vries bezocht hebben, dan kunnen we je één ding direct verklappen: het wordt een feestje waarbij je niet stil kan blijven staan. Check bijvoorbeeld het verhaal van Nine.

Altijd krijgen Hanne en zijn band het publiek aan het dansen, meezingen en je wordt aan het denken gezet. Hanne: “Naast dat elke touravond een geweldig spektakel belooft te worden, zullen we ook met elkaar nadenken over hoe we temidden van alle stemmen en ‘waarheden’ die op ons afkomen, kunnen ontdekken wie Jezus is.”

SNEAKPEEK
Hoe gaat de avond er dan uitzien? Nou, dat blijft deels geheim, maar we kunnen je al een beetje iets verklappen…Vanaf het moment dat je een stap doet in de concertzaal, wordt je meegenomen in een verhaal van met als thema: not a fairytail. Jezus is geen sprookje, Hij bestaat echt! Naast de mooie nummers van dit nieuwe album zijn er tijdens het concert ook sprookjesachtige special-effects, gave video’s en mooie getuigenissen die samen een heel mooi verhaal vertellen. De band zal tijdens de avond nummers van de nieuwste CD spelen en afwisselen met bekende covers.

Zie hier de eerste beelden van de eerste avond:

Een te gekke tijd met je vrienden
Alles bij elkaar is dit gewoon het ideale uitje voor jou en je vrienden. We roepen je dan ook op om zoveel mogelijk vrienden en vriendinnen bij elkaar te verzamelen om te komen. Heb je een jeugdgroep? Dispuut? Catechesatiegroep? een Alpha – Youth of students groep? Stuur ze een appje en kom! Neem vooral ook juist die vriend of vriendin mee die nog niet echt God kent. Hanne de Vries en Alpha – Youth hebben allebei de missie om juist ook die mensen te betrekken. Hanne: ‘Kom je ook? Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten!’

Je krijgt korting! 
Heb je uiteindelijk 6 mensen bij elkaar verzameld? Dan mag jij GRATIS! Je betaald dan niet voor 6 mensen, maar voor 5. Gebruik dan bij het bestellen van de kaartjes de speciale kortingscode: Alpha-Youth [let op! Spel dit goed, zoals het hier geschreven staat].

Bestel hier je kaarten en geniet van een onvergetelijke avond!

Meer over dit onderwerp lezen?