Goeie dingen van Loïs

Er zijn heel veel mooie, fijne en goeie dingen in deze wereld te vinden. Om ons daar soms even aan te herinneren is er elke week iemand die ons vertelt wat zijn of haar goeie dingen zijn. Deze week is Loïs aan de beurt!

Vriendinnen

Mijn vriendinnen zijn hartstikke lief en we hebben altijd heel veel lol samen.

Muziek

Ik luister heel veel naar muziek, en ik ben blij dat het bestaat. Zingen vind ik ook heel leuk en daarnaast dans ik ook. Zonder muziek zou mijn leven maar saai zijn!

Vakantie

Vrij zijn is altijd chill. Zeker als ik dan ook nog op vakantie ga. Meestal gaan we naar Frankrijk om te kamperen. Op de camping vind ik het leuk om veel mensen te leren kennen. We zitten vaak aan een meer en dan kunnen we surfen. Heerlijk!

Foto’s maken

Afgelopen jaar heb ik een fototoestel gekocht, daar heb ik wel voor gespaard natuurlijk. Foto’s maken vind ik heel erg leuk om te doen, misschien wil ik er wel mijn werk van maken. Het is leuk om mooie natuur of mensen op de foto te zetten.

Wil jij ons ook een keer jouw goeie dingen vertellen? Stuur dan een mailtje naar social@alpha-cursus.nl.