Facebook felicitaties voor ‘eenzame’ jongen

Stel je voor, je bent bijna jarig, en je moeder wil een feestje voor je geven, wat zeg je dan? Ja natuurlijk! Maar deze jongen deed dat niet, hij kon toch niemand uitnodigen zei hij… Als verassing is zijn moeder nu bezig om Facebook felicitaties te verzamelen. Doe je mee?

Het is niet altijd makkelijk op school. Voor sommige kinderen is een verjaardag niet eens iets om te vieren, omdat ze bang zijn dat er niemand komt. Zo ook voor Colin, een jongen die op 9 maart 11 jaar wordt. Op school eet hij zijn lunch elke dag alleen, omdat niemand met hem wil zitten. Waarom? Colin heeft autisme, en hij kan daarom soms een beetje anders doen dan ‘normaal’.

Voor zijn feestje wil hij daarom niemand uitnodigen, en dat vond zijn moeder maar niks. Ze heeft daarom een Facebook pagina gemaakt waarop mensen Colin kunnen feliciteren! Zelf had ze het leuk gevonden als het er misschien 50 waren… Maar ondertussen zijn het er al meer dan een miljoen!

Colin weet nog van niks, en zijn moeder wil graag dat dat zo blijft. Op 9 maart wil ze hem namelijk verrassen met de Facebook felicitaties. Doe je mee? Laat dan een bericht achter op deze Facebook pagina.