Al die verschillende kerken…

In Nederland zijn zoveel verschillende kerken en zoveel manieren waarop mensen in God geloven. Ik zie door de bomen het bos niet meer.Met twee handen in de lucht staan juichen voor God of een psalm onder begeleiding van het orgel? Kinderdoop of volwassendoop? Standaard twee keer per week naar de kerk of wanneer het je uitkomt?

Ik denk niet dat er één kerk is die perfect is. Volgens mij vind God het belangrijk dat je je goed voelt bij wat je doet en dat Jezus op nummer 1 staat.

Een tof liedje dat daar goed bij aansluit komt van ’Voorwaar’. Dit is een christelijke cabaretgroep die inmiddels is gestopt. Je bekijkt het filmpje hierboven.

Hoe beleef jij je geloof en voel je je daar goed bij?

 

 

Tim BosmanAuteur: Tim Bosman
Leeftijd: 21 jaar
Hobby’s: Voetbal, Facebook, met vrienden zijn.
Welke levensles wil je iedereen meegeven? A winner never quits, quitters never win.
Geloof je dat er meer is? Ja zeker. Ik geloof in een God die altijd bij me is en voor me zorgt.