5 tips voor het lezen van de Bijbel

Waar moet je beginnen in de Bijbel? Het is best een dik boek, wat is dan een goed begin?

Dit zijn perfecte vragen die je op een Alpha – Youth kan bespreken. Zelf heb ik ook de Alpha – Youth gedaan en ik kreeg daar best wel veel antwoorden op mijn vragen. Je klets gewoon gezellig in een groepje met andere jongeren. Als je daar meer info over wilt, kun je hier op deze website even rondkijken. Maar omdat je nu toch hier bent beland, geef ik je een paar tips over Bijbel lezen.

Ik ben een vlogger dus hierbij een video:

Zoals gezegd kun je vragen over de Bijbel het beste stellen aan gewoon echte mensen die je daarbij willen helpen. Op Alpha – Youth dringen ze echt niets aan je op. Je kan gewoon je vragen stellen en samen probeer je antwoorden te vinden. Wat is de Bijbel? Waarom lezen christenen die? Dat zijn allemaal hele goede vragen!

Kijk hier waar een Alpha – Youth bij jou in de buurt zit

Meer over dit onderwerp lezen?