Mooi maandag nieuws – 13.01.14

Het is weer maandag, een nieuwe werkweek is begonnen. Wij beginnen die week natuurlijk weer met ‘mooi maandag nieuws’! Deze week: een serveerster krijgt een gulle gift.

Stel je voor, je bent lekker aan het serveren en dan krijg je twee mensen toegewezen. Je serveert ze en uiteindelijk blijkt dat je ook nog gezellig een praatje met ze kan houden. En dat praatje bleek voor Abigail Sailors nogal bijzonder…

Ze vertelde de twee over haar leven. Over hoe haar vader en moeder niet meer voor haar en de rest van de kinderen kon zorgen, over hoe ze allemaal in aparte opvanggezinnen kwamen. Uiteindelijk vertelde ze ook dat ze nu gelukkig is. “Met alle dingen die er gebeurt zijn in mijn leven, had het ook zoveel slechter af kunnen lopen! Maar dat is niet zo, en daarom ben ik gelukkig”, aldus Abigail.

Abigail vertelde hen toen dat ze nu studeert, maar misschien niet genoeg geld heeft om verder te gaan. Dit raakte één van de twee gasten zo diep, dat hij besloot haar te helpen. Hij heeft Abigail 5000 dollar gegeven om haar schoolgeld te betalen, 1000 dollar voor schoolspullen, en ook nog eens een fooi van 100 dollar. Toen Abigail hem ervoor bedankte zei hij: “Don’t thank me, thank God”. Wat een bijzonder verhaal!

Foto: Facebook Abigail