Lekker Romantisch…

Er zit een gat in mijn sok, mijn haar pluist, ik voel het begin van een pukkel precies midden op mijn neus opkomen en op mijn telefoon het sms-je ‘koop jij even aardappels?’. Lekker romantisch!

Hoog tijd dus voor een filmpje. Want dat helpt. Op de voorkant van de dvd twee van die mensen die lachend tegen elkaar aanleunen, lekker romantisch.

Je weet wel, ze elkaar eerst niet uit kunnen staan, en dan langzaam verliefd worden, en dan trouwen. En dat zij op het laatste moment een of andere publieke speech moet houden, en haar echte tekst vergeet, en een romantisch verhaal afsteekt, en dan naar hem toerent, en dat ze dan zoenen. En trouwen. Of dat hij op het nippertje bedenkt dat hij haar toch wel vergeeft en naar het vliegveld scheurt (op een motor, waar hij even snel iemand vanaf getrokken heeft, maar wel beleefd blijft) en haar inhaalt vlak voor ze instapt, en dat ze dan zoenen. En trouwen.

… En dan, na de bruiloft… einde film. Daar zit ik dan, gat in mijn sok… met mijn pluishaar.. en mijn niet-romantische sms-je. Met de aftiteling komt het zinkende gevoel dat ik het alleen maar erger heb gemaakt. Naast het rozige, glanzende, perfecte plaatje in de film ziet mijn leventje er nog stoffiger uit. Vastberaden stamp ik de trap af en trek het fotoboek van onze eerste vakantie uit de kast. Roodverbrand, hand in hand op de fiets. Dat is pas ECHT romantisch!

Wat vind jij lekker romantisch?

Auteur: Nelleke KaldewayNelleke KaldewayLeeftijd: 27
Wat is het belangrijkste in je leven? Jezus, mijn gezin, en nieuwe dingen ontdekken.
Geloof je dat er meer is? Ja, veel meer!
Website: www.nellekekaldeway.info