GEZOCHT: Alpha content team members!

Kan jij heel bloggen? Vloggen? Handletteren? Fotograferen? Filmen? Presenteren? Of misschien nog iets heel anders? En ben jij tussen de 15 – 25 jaar? Dan zijn we op zoek naar jou voor het Alpha content team! Lees snel verder…

Het Alpha content team

Wat ga je doen?
Als lid van het Alpha content team heb je een belangrijke rol voor Alpha – Youth. Je helpt ons mee om jongeren op mooie, serieuze, grappige en ludieke manieren te bereiken met het goede nieuws van Jezus (het is dus belangrijk dat je in het bestaan van Jezus gelooft!). Je maakt samen met je teamgenoten content die op de site Alphayouth.nl komt en/of op onze social media. Dit kan op een aantal manieren:

  • Fotograaf (maakt mooie fotoblogs, of foto’s die geschreven blogs ondersteunen)
  • Vlogger (maakt video’s voor het youtubekanaal van Alpha – Youth)
  • Grafisch vormgever (bewerkt foto’s zodat er Bijbelteksten, quotes, grappige opmerkingen, etc in komen te staan)
  • Blogger (schrijft blogs over Alpha onderwerpen)
  • Cameraman/vrouw (filmt toffe filmpjes)
  • Editor (bewerkt film)
  • Presentator (presenteert Alpha filmpjes)
  • Productiebegeleider (schrijft scripts voor filmpjes, plant fotoshoots, organiseert de filmdagen, etc)

Het kan zijn dat één van deze rollen je aanspreekt, maar misschien wil je ook wel meerdere dingen doen (bijvoorbeeld fotograferen en grafisch vormgeven). Dat kan natuurlijk, graag zelfs!

Wat verwachten we van je?
Als lid van het Alpha content team verwachten we van je dat je minimaal één keer in de maand, op vrijwillige basis, content aanlevert. Dit kan je ook samen met een teamgenoot doen. Stel dat jij graag wilt filmen, dan zoek je iemand op die wil presenteren, en iemand die de film kan editen. Jouw gemaakte item wordt uiteindelijk geplaatst op een van onze kanalen: de website, Facebook, Youtube en/of Instagram.

We willen wel graag dat de content die aangeleverd wordt aan onze eisen voldoet. Er is daarom een hoofdredacteur van de website die alles zal controleren voor het op de site komt. Ga je een filmpje maken, stuur dan van tevoren je script op zodat de hoofdredacteur dit kan goedkeuren. Het zou jammer zijn als je het filmpje al gemaakt hebt en het dan afgekeurd wordt… We zijn erg streng in het controleren van content, want de kwaliteit van de content op onze site vinden we erg belangrijk. Soms misschien vervelend, maar uiteindelijk wel heel leerzaam.

En wat heb jij eraan?
Wij zullen ook tijd in dit team investeren. Alles wat je maakt, daar krijg je feedback op zodat je er van kunt leren. Daarnaast willen we jullie regelmatig toffe workshops aanbieden op het gebied van bloggen, fotografie, grafisch vormgeven en film. (Maar ook hierin mogen jullie ons natuurlijk tips geven, want misschien willen jullie wel liever een workshop cupcakes maken… Kan natuurlijk.)

Lid worden?
Is jouw reactie: ‘Ja, hier wordt ik enthousiast van!’ Dan willen we je heel graag bij het team hebben! Wat moet je doen?

Stap 1: Volg ons op Facebook, Youtube en/of Instagram.
Stap 2: Stuur ons een mailtje, met daarin:
– Jouw skills: laat ons weten wat je graag wilt doen, wat je ervaring daar in is
– Een voorbeeld van werk dat je al eerder hebt gedaan.
Stap 3: Stuur het mailtje naar marjolein@alphanederland.org en wie weet zien we je heel binnenkort!