Bear Grylls: ‘Mijn grootste avontuur’

Bear Grylls is wereldwijd bekend van programma’s op Discovery Channel over avontuur en survival in de wildernis. Van spannende belevenissen op de Afrikaanse savannes tot aan het beklimmen van de Mount Everest; niets is voor Bear te gek. Maar op de vraag wat zijn grootste avontuur tot nu toe is, antwoordt hij…?

‘Ik weet nog dat ik de top van de Mount Everest opkroop en de sneeuw van mijn masker afveegde om de ronding van de aarde te zien. Maar een eenvoudig geloof vinden dat mijn leven versterkt? Dat is voor mij het grootste avontuur!’ Behalve avonturier, schrijver en tv-presentator is Bear Grylls ook deelnemer geweest op Alpha.

‘De eerste stap; daar is de meeste moed voor nodig’

De eerste stap is het moeilijkst                                                                                                                                       Hij zegt daarover het volgende: ‘De eerste stap is altijd het moeilijkst. Daar heb je de meeste moed voor nodig. Ik heb geleerd niet voor die angst weg te rennen, maar het gewoon te doen. Vragen over het leven? Probeer Alpha!’

Bekijk het hele verhaal van Bear Grylls:

 

Meer over dit onderwerp lezen?